Torda szelet

Nyomelemekkel dúsított édesipari szelet.

Táplálékaink tápértéke biológiailag aktív, hatékony beltartalmi értéke rohamosan romlik. A növények vitamin nyomelem tartalma zuhan, és a modern agrotechnológiai eljárások alkalmazásával sem látszik javulás. Az állati eredetű táplálékok (hús, tojás, tejtermékek) esetében a jelenség szintén gyorsuló ütemben terjed. Az iparosított, a hagyományokkal drasztikusan szakító konyhatechnológiák (beleértve a háztartási technológiákat is), szintén nem javítják kellő mértékben ételeink beltartalmi értékeit.

“Ma a világon mintegy 842 millió ember éhezik, de közel 2 milliárd ember szenved a rosszul tápláltságtól, azaz az egészséghez elengedhetetlen vitaminok és ásványi anyagok hiányától.” – FAO

Az eredeti forrásanyagot itt érheti el.

Megdöbbentő adatok. A termelvényeink beltartalmának időbeli változásáról.

A Torda-szelet mikroelemekkel dúsított termék a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek és szabályoknak megfelelő adagolásban tartalmazza a feltüntetett mikroelemeket. A javasolt napi adag, 1 szelet, mely normál táplálkozás mellett tartalmazza a szükséges mennyiségű mikroelemeket. Az alkalmazott lecitin szintén a nemzetközileg elfogadott és javasolt mennyiségben került felhasználásra (dobozon mell. részletes táblázat).

A termék nem gyógyszer, semmi esetre sem helyettesítheti az orvos által elrendelt terápiát! A csomagoláson feltüntetett mikroelemek tekintetében további ásványi anyag-pótlás nem szükséges.
Javasolt alkalmazása:Kezdő fogyasztó esetében 1-3. nap 1/3 szelet, 4-6. nap 2/3 szelet, 7 naptól egy egész szelet mindennap. A Torda szelet fogyasztásával együtt feltétlenül szükséges a bőséges folyadék-fogyasztás (2-2,5 l naponta), mert a felszívódó mikroelemek segítségével (re)aktiválódó enzimek normális működése ezt kívánja. Csersavtartalmú italokat (kávé, tea, bor, stb.), illetve növényi savakat tartalmazó nyers termékeket vagy készítményeket csak félóra eltéréssel fogyasszon, a szelet fogyasztása előtt vagy után. E-vitamin fogyasztásánál a szelet és a vitaminkészítmény elfogyasztása között 12 óra időtartamot tartson, amennyiben lehetséges.

Minden vélemény számít!